Newx.nl

Eigenzinnige blik op nieuwe zaken

Lissabon erg populair onder vakantiegangers

Lissabon is niet voor niks zeer populair onder vakantiegangers. Je kunt in deze stad echt alles doen wat je leuk vindt. Denk aan lekker winkelen tot stappen of aan het strand hangen. Je kunt hier kiezen voor een avontuurlijke vakantie of relaxte luie vakantie. Het is maar net wat je eigen voorkeur is.

Natuurlijk kun je het ook dagen met elkaar afwisselen. De ene dag relaxten en de andere dag er op uit gaan. In Lissabon valt er het gehele jaar door een hoop te doen. Je kunt de zeer oude stad bezoeken, een terrasje pakken en genieten van een ijskoud drankje. Het klimaat is hier het gehele jaar door zeer goed. Vooral in de zomer is het hier goed vertoeven. De zon kan zelfs te warm voor je zijn.

Lissabon is de stad waar je echt kunt genieten. Alleen van de zon zal je al blij worden! Het is goed uit te houden in de zon. Let wel op dat je er niet te veel in zit en jezelf goed insmeert met zonnebrandcremé. Drink ook voldoende. Je zal zeker een goede tijd beleven in deze stad. Het maakt niet uit wat je wilt gaan doen. Voor een ieder valt er genoeg te beleven. Ga ook een stedentrip doen wanneer je hier voor langer dan een paar dagen bent. De stad is zeker de moeite waard om te bezichtigen! Alvast een fijne vakantie hier toegewenst!

 

Categories: Vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *